
[contact-form][contact-field label="İsim" type="name" required="true" /][contact-field label="E-posta" type="email" required="true" /][contact-field label="İnternet sitesi" type="url" /][contact-field label="Mesaj" type="textarea" /][/contact-form]

👉Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe paylaştı:
Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantımızın 2. Birleşimi dolayısıyla meclis üyelerimiz ve kamuoyuna belediyemizin mali durumu ile gerçekleştireceğimiz yeni çalışmalara ilişkin bilgilendirmelerde bulunduk.
✅ 787 milyon TL ile devraldığımız Altınordu Belediyesi’nin borcunu, 1,5 yıllık kısa zaman dilimi içinde 145 milyon TL azaltarak 642 milyon TL’ye düşürdük.
✅ 18 Eylül 1958’te Alınca Mahallesi’nin Gündoğmuş Mevkiinde Türk Silahlı Kuvvetlerine ait ÇBK 6081 numaralı C-47 uçağın dağa çarparak düşmesi sonucu şehit olan 5 askerimizin adını Gündoğmuş Tepesi Şehitlik Anıtında yaşatacağız.
✅ Yaşamın getirdiği zorluklar karşısında, özellikle bellek kaybı ve bunama ile mücadele eden büyüklerimizin yanında olmak, onların ailelerinin yükünü hafifletmek amacıyla Alzheimer Merkezi açmak için çalışmalarımızı başlatıyoruz.
✅ Belediye hizmet binamızın 3’üncü katında yer alan Mesleki Eğitim ve Gelişim Merkezimizde, özellikle dijital içerik üretimiyle ilgilenen genç kardeşlerimiz için Yeşil Stüdyo oluşturuyoruz.
✅ Şehrimizin tarihi dokusunu koruyarak canlandırdığımız Sarı Konak Ordu Gastronomi Merkezi içerisinde, Altınordu Belediyesi Turizm Bilgi Ofisi’ni kuracağız. Ordu’ya gelen misafirlerimizin rehberi olacak ofis, doğamızdan tarihimize, yöresel lezzetlerimizden kültürel mirasımıza kadar her alanda Altınordu’yu tanıtacak.
✅ Halkımıza daha iyi, hızlı ve etkili hizmet sunabilmek için araç filomuzu güçlendirerek, belediyemize 2 adet kazıcı-yükleyici (kepçe) ve 1 adet silindir kazandırdık.
@ulasbaskan