INA MÜJDE
9 Ağustos 2025, Cumartesi
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Fatsa Büyük Sanayi Sitesi esnafları ile bir araya geldi. Ziyaretinde sanayi esnafına asfalt müjdesi veren Başkan Güler, “Buranın altyapısını tamamlamıştık. Şimdi sıra üstyapı çalışmasında” dedi.
Genel
BAŞKAN GÜLER’DEN SANAYİ ESNAFINA MÜJDE
ALTYAPI ÇALIŞMALARIYLA SU BASKINI TEHLİKESİNDEN KURTARILAN FATSA BÜYÜK SANAYİ SİTESİ’NDE SIRA ÜSTYAPIDA
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Fatsa Büyük Sanayi Sitesi esnafları ile bir araya geldi. Ziyaretinde sanayi esnafına asfalt müjdesi veren Başkan Güler, “Buranın altyapısını tamamlamıştık. Şimdi sıra üstyapı çalışmasında” dedi.
Sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Güler’in bu seferki durağı Fatsa Büyük Sanayi Sitesi oldu. Başkan Güler sanayi esnafı tarafından düzenlenen kahvaltı programı için Fatsa ilçesine gitti. Geçtiğimiz yıllarda altyapı yetersizliğinden kaynaklı ani su baskınları ile karşı karşıya kalan ve yapılan çalışmalar ile bu sorundan kurtulan sanayi esnafı Başkan Güler’i çiçeklerle karşıladı.
“BAŞKANIMIZA DESTEKLERİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Yapılan çalışmalar adına büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Fatsa Büyük Sanayi Sitesi Başkanı İbrahim Türkeli sanayi esnafı adına Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.
Sanayi Sitesi Başkanı Türkeli konuşmasında şu sözlere yer verdi:
“Geçtiğimiz dönemde sanayi sitemizde sel baskınında yetersiz altyapıdan kaynaklı işyerlerimiz hasar görmüştü. Sayın Başkanımızla görüşmelerimiz neticesinde burada tarihi bir çalışma yapıldı. Sanayi sitemizin 22 ve 23. bloğunda bulunan alana basklar yerleştirildi. Bu çalışmadan sonra sel afetlerinden artık etkilenmiyoruz. Sanayi sitesi esnaflarımız olarak sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar yapmış olduğunuz desteklerden dolayı oldukça mutluyuz, bundan sonra da desteklerinizi esirgemeyeceğinize inancımız tamdır.”
“BURAYI İNŞALLAH PIRIL PIRIL YAPACAĞIZ”
Altyapı çalışmasının yapıldığı sanayi sitesinde şimdi de üstyapı çalışmalarının başlayacağını söyleyen Başkan Güler, Fatsa Büyük Sanayi Sitesi’nin pırıl pırıl olacağını ifade etti.
Sanayi esnafına seslenen Başkan Güler şöyle konuştu:
“Burada sizlerle birlikte olmanın mutluluğu içindeyim. Bu kahvaltı vesilesiyle sizlerle hasret gidermiş olduk. Sanayi sitemizin altyapısını inşa ettik. Sel problemi vardı, işyerlerini su basıyordu. Artık burada öyle bir sorun kalmamış oldu. Yine talep etmiş olduğunuz asfalt çalışmamızı da en kısa zamanda başlayacağız. Burayı inşallah pırıl pırıl yapacağız.”
ESNAFI DİNLEDİ
Fatsa Büyük Sanayi Sitesi esnafları tarafından misafir edilen Başkan Güler, vatandaşlarla sohbet etti. Sohbet sırasında esnaflar yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Güler ise sanayi esnafının her zaman yanında olacağını, onların taleplerini dikkate alarak çalışmaların sürdürüleceğini vurguladı.
Diğer Fotoğraflar
- 4+
- Hepsini Gör
Genel ile ilgili diğer haberler
“FINDIK DALDA AKLIN İŞÇİDE KALMASIN” PROJESİ 6’NCI YILINDA
10 Ağustos 2025
FATSA’NIN İNCİSİ ATATÜRK PARKI’NA YENİ KİMLİK
9 Ağustos 2025
OBBKT YENİ SEZONA İDDİALI BAŞLIYOR
8 Ağustos 2025
KUMRU’YA SICAK HİZMET
7 Ağustos 2025
BU ŞEHİR HEPİMİZİN, KENT MOBİLYALARINA SAHİP ÇIKALIM
7 Ağustos 2025
ORDU’DA ÖĞRENCİLER YAZI DOLU DOLU GEÇİRDİ
6 Ağustos 2025
ORDU’DA PLAJLARA “MAVİ BAYRAK”
6 Ağustos 2025
FATSA FENER ADASINDA SEFER SAATLERİ DEĞİŞTİ..
5 Ağustos 2025
KİLOGRAM SATIŞ FİYATI 500 TL’DEN BAŞLIYOR
5 Ağustos 2025
TÜRKİYE’NİN İLK FINDIK MÜZESİ ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLIYOR
4 Ağustos 2025
BÜYÜKŞEHİR İLE ORDU’NUN YOLLARINA OTOBAN KONFORU
2 Ağustos 2025
ÜNYE’DE BİR HAYAL DAHA GERÇEK OLDU
1 Ağustos 2025
ORDU YEREL KALKINMANIN BAŞKENTİ OLACAK
31 Temmuz 2025
BÜYÜKŞEHİRLE KIRSALIN ULAŞIM KALİTESİ ARTIYOR
31 Temmuz 2025
SAĞLIK TURİZMİNİN GÖZDESİ ILICA’YA ESTETİK DOKUNUŞ
31 Temmuz 2025
ÜNYE’YE MODERN ULAŞIM
30 Temmuz 2025
ORDU’DA FINDIK TOPLAMAYA REKOR BAŞVURU
29 Temmuz 2025
HAZNEDAROĞLU KONAĞINDA RESTORASYON TAM GAZ
29 Temmuz 2025
ORDU’DAN SAMSUN’A BAĞLANTI SAĞLAYAN YOLDA SON DÜZLÜK
29 Temmuz 2025
ORDULULAR ‘KAZ’I SEVDİ
29 Temmuz 2025
ÜNYE ÇAMURLU MAHALLESİ DE KONFORA KAVUŞTU
28 Temmuz 2025
SICAK BİR YEMEĞİN ARDINDA SEVGİ VE EMEK VAR
28 Temmuz 2025
917 YILLIK GELENEĞİN ADI: AYBASTI PERŞEMBE YAYLASI FESTİVALİ
27 Temmuz 2025
ORMEK, MESLEK VE SANAT EĞİTİMİNDE ÖNCÜ
25 Temmuz 2025
AYBASTI’DA ALTYAPIYA GÜÇLÜ DOKUNUŞ
25 Temmuz 2025