featured
  1. Haberler
  2. ORDU’DA TURNASUYU KORDON PARK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

ORDU’DA TURNASUYU KORDON PARK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

afta sonunu değerlendirmek isteyen Ordulu vatandaşlar soluğu Turnasuyu Kordon Park’ta aldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi’nde denize sıfır konumda hayata geçirilen Turnasuyu Kordon Park vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Hafta sonu güneşli havanın tadını çıkartmak isteyen aile ve arkadaş grupları Kordon Park’a akın etti. Kimi piknik yaparken kimisi ise kahvesini yudumlayarak manzaranın keyfini yaşadı.

Hafta sonunu vatandaşlar ile geçirmek isteyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’de bu fırsatı değerlendirerek Kordon Park’ta bulundu. Burada vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Güler çay, kahve ikramları ile sofralara misafir oldu.

Vatandaşlar Ordu’da her geçen gün sayısı artan park, yeşil alan ve mesire alanları için Başkan Güler’e teşekkür ederek hizmetlerin devamını diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ORDU’DA TURNASUYU KORDON PARK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Orduca.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!