Genel

ORDU’DA TURNASUYU KORDON PARK BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

afta sonunu değerlendirmek isteyen Ordulu vatandaşlar soluğu Turnasuyu Kordon Park’ta aldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi’nde denize sıfır konumda hayata geçirilen Turnasuyu Kordon Park vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Hafta sonu güneşli havanın tadını çıkartmak isteyen aile ve arkadaş grupları Kordon Park’a akın etti. Kimi piknik yaparken kimisi ise kahvesini yudumlayarak manzaranın keyfini yaşadı.

Hafta sonunu vatandaşlar ile geçirmek isteyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’de bu fırsatı değerlendirerek Kordon Park’ta bulundu. Burada vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Güler çay, kahve ikramları ile sofralara misafir oldu.

Vatandaşlar Ordu’da her geçen gün sayısı artan park, yeşil alan ve mesire alanları için Başkan Güler’e teşekkür ederek hizmetlerin devamını diledi.

Genel

ORDU BÜYÜKŞEHRİN TARIM MAKİNELERİ ÇALIŞIYOR

OHUM DESTEĞİNDEN YARARLANAN VE MAKİNE PARKI’NDAN YARARLANARAK EKİM YAPAN ÇİFTÇİLER, HASADINI DA TARIM MAKİNELERİ İLE YAPMAYA BAŞLADI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in ‘kendi kendine yeten şehir’ sloganıyla atıl tarım arazilerini tarıma kazandırmak, kırsal kesimdeki üreticilerin gelir kaynaklarını arttırmasını sağlamak, ürün çeşitliliğini desteklemek ve birim alandan daha fazla gelir edilmesi amacıyla başlattığı tarım yatırımları kapsamında oluşturulan Tarım Makineleri Parkı’ndan üreticiler faydalanmaya devam ediyor.

Çamaş ilçesinde fındık dışında yem üretimi yapan çiftçiler, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin makine parkından yararlandı. Sonbahar döneminde Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin makineli tohum dikimi imkanından yararlanarak yem bitkisi ekimi yapan çiftçiler, bu ürünleri hasat etmeye başladı.

Ekim sürecinde tarım makineleri ve tohum desteğinin kendilerini çok rahatlattığını belirten Çamaş Edirli Mahallesinde Mehmet Çamaş ve Emre Çamaş ile Söken Mahallesinden Vedat Çamaş hasat sezonunu da Büyükşehir Belediyesinin makine ekipmanları ile kolaylıkla yaptıklarını söylediler.

Tarım makineleri sayesinde insan gücünü en aza indirerek hem ekonomik hem de zamandan çok önemli oranda tasarruf sağladıklarını dile getiren çiftçiler, tarım makineleri ve tohum desteği dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

Genel

RAHATSIZ EDEN ÖLDÜRÜLÜR

RAHATSIZ EDEN ÖLDÜRÜLÜR
Anlamak zordur hatta imkansız
Neden dünyaya tapan bu kadar insafsız?
Nedir bu hırs bu hegemonya?
Tepe tepe kullan senin olsun dünya.
Sadık uşaklar etek öper
Bir emir gelir,tetik çeker.
Her şeyi bilir sinsice bekler
Sen yaparsın ,o gelir bozar
Son günü bekler,nefreti kusar
Kalbi karanlık , yarını yutar.
Rahatsız olur tanrısı para olan
Barış Akarsu olur susturulan.
Sizi Rahatsız Etmeye Geldim ,der Ali Şeriati
Fildişi Kuleden emir gelir,kurulsun ölüm saati.
Haykırır ,Tevhidi İslam ! Diye ,
Ziya’ul Hak
Rahatsız oldu tanrısı iktidar,ölüm muhakkak.
İçinde coşku kıpır kıpır, üşüyen bir adam tanıdım
Özlediği yere semadan indirilen
Bir Muhsin Yazıcıoğlu tanıdım.
Rahatsız eden öldürülür.
Her suikastta bir mesaj görülür.
Necip Hablemitoğlu en yakından vurulur.
Made in USA &ALMAN iki kovan bulunur.
Uğur Mumcu arabasında uçurulur.
Dosyalardan fetö belgeleri uçuşur.
Rahatsız eden öldürülür.
Halkın içinde Hakkın mümessili olmak suçtur.
Ey Gaffar Okkan
Ey M. Fatih Safitürk ölüm sizi bulur.
Allah razı olsun ölüm vız gelir dersen.
Hayatını Rasulullah’a benzetirsen
Hızır Ali Hocam
Bayram Ali Hocam
M. Balkanlı Hocam
Ölüm sizi bulur erken.
Rahatsız eden öldürülür!
İstikbal vadedersen ülken için öldürülürsün.
Recep Yazıcıoğlu gibi
Özdemir Sabancı gibi
Adnan Kahveci
gibi
Rahatsız eden öldürülür !
Acaba müstekbirleri rahatsız edebildim mi ?
Edebildik mi ?