featured
  1. Haberler
  2. MİLLETVEKİLİ ÖZER’DEN ORDU’YA MÜJDE

MİLLETVEKİLİ ÖZER’DEN ORDU’YA MÜJDE

Ak Parti Ordu Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof.Dr. Mahmut Özer, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek Ordulu vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini iletti. Yapılan görüşmeler sonucunda, Ordu’nun önemli iki projesi 2024 yılı yatırım programına alındı.

AYBASTI ÇEVRE YOLU VE ULUBEY-GÖLKÖY YOLU 2024 YATIRIM PROGRAMINDA!

Vekil Özer, ziyaretin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla müjdeyi duyurdu. Fotoğraflar eşliğinde yapılan açıklamada, Aybastı Çevre Yolu (3 Km) ve Ulubey-Gölköy Sarpdere (20 Km) (Elmaçukuru-Gölköy arası) Yolu’nun yapılması taleplerinin olumlu değerlendirilerek 2024 Yılı Yatırım Programı’na alındığı belirtildi.

ÖZER’DEN MÜJDE DOLU PAYLAŞIM

Vekil Özer, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ettik. Ordu’muzun devam eden yol ve altyapı çalışmalarını değerlendirdik. Her iki talebimizi de olumlu değerlendirerek 2024 Yılı Yatırım Programı’na aldıran Sayın Bakanımıza Ordulu hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum.”

Bu gelişmeyle birlikte, Ordu’nun ulaşım ve altyapı alanındaki ihtiyaçlarının karşılanması için önemli adımlar atılmış oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MİLLETVEKİLİ ÖZER’DEN ORDU’YA MÜJDE
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Orduca.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!