featured
  1. Haberler
  2. ALTINORDU AŞKINTÖREN’İ KUCAKLIYOR!

ALTINORDU AŞKINTÖREN’İ KUCAKLIYOR!

Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Aşkın Tören, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vatandaşlardan büyük bir teveccüh gören Başkan Tören, gittiği yerlerde büyük bir coşkuyla karşılanıyor.

Başkan Aşkın Tören, seçim çalışmaları kapsamında güne Yeni Sanayi esnaflarını ziyaret ederek başladı. Esnaflar tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Başkan Tören, büyük destek gördü.

Ziyareti değerlendiren Başkan Tören; Aşkla, Samimiyetle… Bugün de sanayimizin güzel esnafları, ustaları, kalfaları, çıraklarıyla kucaklaşmaya devam ettik. Bizi öylesine sıcak öylesine candan karşıladılar ki, her birine şükranlarımı sunuyorum. İşleri hayırlı, kazançları bol ve bereketli olsun.” dedi.

Orucu Yolda Açtı

Yoğun bir seçim temposuyla sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmak istemeyen Başkan Aşkın Tören ve ekibi, mahalle programındaki aksilik nedeniyle orucu yolda açtı.

Başkan Tören, şunları söyledi; “Yoğun bir tempoyla devam eden çalışmalarımızda bazen sürprizlerle de karşılaşıyoruz. Mahalle programlarımız sırasında yaşadığımız küçük bir aksilik nedeniyle ekip arkadaşlarımızla birlikte yolda açtık orucumuzu. İftar sevinci, sadece ekmeği, aşı bölüşmenin değil aynı zamanda yüreklerin ve tüm güzelliklerin paylaşıldığı, en güzel hatıraların da birlikte yaşandığı müstesna zaman dilimidir. Allah oruçlarımızı ve niyetlerimizi kabul etsin. Rabbim çalışmalarımızı bereketlendirsin.”

KARAOLUK’TA BÜYÜK COŞKU

Başkan Aşkın Tören’in akşamki durağı ise Karaoluk Mahallesi oldu. Burada adeta bir miting havası yaşandı.

Karaoluk Mahallesi sakinlerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Tören, “Her köşesi bir başka güzelliği barındıran güzel şehrimizin serhat mahallesi Karaoluk’da Muhtarımız Hasan Çapkın ile birlikte Teravihin ardından mahalle sakinlerimiz, elleri öpülesi dua kaynaklarımız büyüklerimiz, sevincimiz, neşemiz çocuklarımız ve kardeşlerimiz ile kucaklaştık. Sevgiyle, samimiyetle, coşkuyla, bağrına bastı bizi Karaoluk. Allah hepsinden razı olsun. Mahalle buluşmamızı adeta bir mitinge çeviren güzel komşularımıza ilgileri, nezaketleri, destekleri ve candan ev sahiplikleri için her birine ayrı ayrı sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Allah’ın izni, hemşehrilerimizin teveccühleriyle insanı merkeze alan, şehrimize her alanda değer katan ve gönüller yapan hizmet yolculuğumuza hep birlik devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin.” diye konuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ALTINORDU AŞKINTÖREN’İ KUCAKLIYOR!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Orduca.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!