Genel

ENVER YILMAZ’IN HIZINA YETİŞİLMİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, bitmek bilmeyen enerjisiyle ilçeleri karış karış geziyor. Yılmaz, bugün de Altınordu ve Perşembe ilçelesinde vatandaşlarla buluştu. Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katıldı.

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Altınordu ve Perşembe ilçelerini ziyaret etti.

PERŞEMBE’DE STK TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU

Günün erken saatlerinde ilk ziyaretini Ordu’nun sakin şehir ünvanlı Perşembe ilçesine gerçekleştiren Yılmaz, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Esnaf Kefalat Kooperatifi ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileriyle bir araya geldi.
Yılmaz, ilçenin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek, çözüm üreteceklerini belirtti.

PERŞEMBE SANDIKLARI PATLATACAK

Enver Yılmaz yaptığı açıklamada, “Perşembe ilçemizde, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Esnaf Kefalat Kooperatifi ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileriyle bir araya geldik. Bir kez daha gördük ki Perşembe kararını vermiş. 31 Mart’ta sandıkları patlatmak için hazır. Kıymetli ev sahipliği için Perşembe Şoförler Odası ile Perşembe Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Şahin ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

KIŞLAÖNÜ BALIKÇI BARINAĞINI ZİYARET ETTİ

Toplantının ardından Kışlaönü balıkçı barınağını ziyaret eden Yılmaz, burada balıkçılarla bir araya gelerek istek ve taleplerini not aldı. Yılmaz’a balıkçı esnafının yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

ENVER YILMAZ ALTINORDU SARAYCIK MAHALLESİNDE

Perşembe ilçesindeki temaslarının ardından, Altınordu ilçesine bağlı Saraycık Mahallesi’ni ziyaret eden Enver Yılmaz, mahalle sakinleri tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Yılmaz, vatandaşlarla bir araya gelerek onların görüşlerini dinledi ve projelerini paylaştı.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI

Yoğun programlarına devam eden Yılmaz, Saraycık ziyareti dönüşünde,
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.

Genel

Piraziz’de “Nehirden Denize Özgür Filistin” Konulu Tiyatroyla Sahne Aldı

Milli Egitim Bakanlığı ÇEDES Projesi kapsamında, Tiyatro ekibi Grup Akran Piraziz’de “Nehirden Denize Özgür Filistin” konulu Tiyatroyu lise öğrencilerimize sahneledi. Milli Eğitim ve Diyanet çalışanlarından oluşan, İbrahim Hıdır’ın yazdığı, Ahmet Murat Yücel’in yönettiği tiyatro yoğun ilgi gordü. Program İstiklal Marşı ile başladı Çedes koordinatörü Zafer Turan’ın konuşmasıyla devam etti. Yusuf Bektaş ve Musa Fikret tombağcı nin doyumsuz şiirlerinden sonra tiyatroya geçildi. İzleyicilerin pür dikkat dinlediği Gazze’deki insanlık dramına dikkat çeken oyunu izleyenler duygulu anlar yaşadi. İsmail Yücel MTAL salonunda düzenlenen programa ilçe kaymakamımız sayın Burak Öz’ün yanı sıra ilçemize konferans için gelen Sayın Ahmet SULA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, Emniyet Amiri Yavuz Demirtaş, Jandarma Komutanı Uğur Ahmet Alkan, daire amirleri okul müdürleri ve öğrenciler katıldılar. Program sonunda ilçe kaymakamımız Sayın ÖZ günün anısına oyunun yönetmeni Ahmet Murat Yücel’e plaket takdim ederken oyunun yazarı İbrahim Hıdır’a da çiçek takdim ederek memnuniyetlerini ifade etti ve teşekkürlerini iletti . Bizlerde Tiyatro ekibine sonsuz teşekkür ederiz