featured
  1. Haberler
  2. ORDU’DA ŞEHİTLER UNUTULMADI.

ORDU’DA ŞEHİTLER UNUTULMADI.

Ordu’da Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla il genelinde bulunan şehit mezarlarında çevre düzenleme ve bakım onarım çalışması gerçekleştirdi. Şehit mezarlarında Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bağlı Mezarlıklar ve Cenaze Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü öncesinde de şehitleri unutmadı. Mezarlıklarda temizlik ve düzenleme çalışması gerçekleştiren ekipler, şehit mezarlarının başucunda bulunan Türk bayraklarını da yenisiyle değiştirdi.

ŞEHİTLER MEZARLARINDA KUR’AN-I KERİM OKUNDU

Yapılan çalışmalarla vatandaşların kabir ziyaretini rahatlıkla yapmasını sağlayan Mezarlıklar ve Cenaze Hizmetleri Şube Müdürlüğü personeli, aynı zamanda büyük bir vefa örneği göstererek 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla vatan uğruna şehit olan şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti okuyup, dualar ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ORDU’DA ŞEHİTLER UNUTULMADI.
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Orduca.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!