featured
  1. Haberler
  2. ORDU’DA GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK.

ORDU’DA GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK.

Ordu’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Ve Gençlik Ve Spor Bayramı’nı Içine Alan Gençlik Haftası, 15-21 Mayıs Tarihlerinde Her Gün Farklı Etkinliklerle Kutlanacak.

Her sene ülkemizin tüm yerleşim birimlerinde büyük bir coşkuyla kutlanan Gençlik Haftası, 15 Mayıs Pazartesi günü saat 14:00’da Altınordu’da bulunan Tayfun Gürsoy Parkı, Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayacak. Ordu Valiliği koordinesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonunda kutlanacak haftada sporcular, gençler ve Gençlik Merkezi gönüllülerinden oluşan gençlerden oluşacak.

Hafta boyunca Ordu’nun dört bir tarafında gerçekleşecek sportif etkinliklerinde Rafting, Bisiklet Turu, Voleybol, 3×3 Basketbol, Judo, Güreş, Boks Masa Tenisi, Taekwondo, Kano, Cimnastik, Wushu Kung-Fu, Bilek Güreşi, Karakucak Güreşi, Atletizm, Plaj Voleybolu, Okçuluk, Dart, Tenis branşlarında turnuvalar düzenlenecek. Ayrıca Resim sergisi, Bisiklet Turu, Halk Oyunları Gösterisi, Off Road, Motosiklet, Bisiklet ve Klasik Otomobillerin Korteji, Gençlik Haftası Şiir Dinletisi, Doğa Yürüyüşü, Uçurtma Şenliği, Samsun Bandırma Vapuru Ziyareti gibi etkinlikler düzenlenecek.

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 104. YIL KUTLAMA PROGRAMI

Çelenk Sunma Töreni

19 Mayıs 2023 Cuma

Saat: 09:30

Yer: Atatürk Anıtı

– Çelenk Sunumu (Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tarafından)

– Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Eşliğinde Bayrağımızın Göndere Çekilmesi

 

Tören Programı

19 Mayıs 2023 Cuma

Saat: 10.00

Yer: Tayfun Gürsoy Parkı

-Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
– Açılış Konuşması (Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Mustafa GENÇ’ in Günün Anlam ve Önemini Belirten Konuşması)

-Halk Oyunları Gösterisi

-Gençlik Merkezi Üyesinin Okuyacağı şiir

-Cimnastik Gösterisi

-Gençlik Merkezi Üyesinin Okuyacağı şiir

-Taekwondo Gösterisi
-Kapanış

 

Fener Alayı

19 Mayıs 2023 Cuma

Saat: 19:30

Yer: Ordu Gençlik Merkezi-Tayfun Gürsoy Parkı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ORDU’DA GENÇLİK HAFTASI ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK.
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Orduca.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!