Genel

ORDU’DAN GİDEN YARDIMLAR DEPREMZEDELERE ULAŞTIRILIYOR

Ordu’da depremzedeler için toplanan yardımlar afet bölgelerinde Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kapı kapı ulaştırılıyor.

Türkiye’de 10 ili etkileyen deprem afeti sonrası Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in sosyal medya üzerinden yaptığı yardım çağrısı ile birlikte harekete geçen Ordulular 7 günden bu yana seferber oldu. 7’den 70’e çağrıya duyarsız kalmayan vatandaşlar acil yardım malzemelerini depremzedeler için adeta çığ gibi büyütüyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri iş birliğinde tek yürek olan Ordulular yardım malzemelerini tek tek kolileyerek tırlara yüklüyor.

YARDIMLAR GEZİCİ ARAÇLAR İLE KAPI KAPI DAĞITILIYOR

7 günden bu yana durmaksızın tır ve kamyonlarla acil yardım malzemelerinin gittiği deprem bölgelerine yardımlar yağıyor. Deprem bölgelerine ulaşan tırlar Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerince depremzedelere dağıtılıyor. Ekipler kırsal mahalleler başta olmak üzere kapı kapı gezici araçlar ile acil yardımları depremzedelere ulaştırıyor.

Bilim & Teknoloji, Diğer Videolar, Doğa, Hayvanlar, Komik, Magazin, Moda, Otomobil, Spor, Video Galeri

ORDU ‘DAN 44 ADET KONTEYNER DEPREMZEDELER İÇİN YOLA ÇIKTI.

Tüm ekip ve ekipmanlarını deprem bölgelerine seferber eden Ordu Büyükşehir Belediyesi depremzedelerin barınma sorununu çözmek amacı ile 44 adet konteynerleri yola çıkardı.

10 ili etkileyen 2 büyük depremin ardından Ordu Büyükşehir Belediyesi yardımlarını deprem bölgelerine ulaştırmaya devam ediyor. Araç ve iş makinaları, personeller, yardım tırları ile bölgeye giden Büyükşehir Belediyesi ekipleri gerek arama-kurtarma gerekse yerel destek ekibi ile sahada yaraları sarıyor.

Depremzedelerin mobil mutfak tırı ile yemek, su tankerleri ile su ihtiyacını karşılayan Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, deprem sonrası en büyük sorunlardan biri olan barınma ihtiyacını da gidermek amacı ile hazır bulundurduğu 44 adet konteyneri Adıyaman’a ulaştırmak üzere yola çıkardı.

KONTEYNERLER KISA SÜRE İÇERİSİNDE BÖLGEYE ULAŞACAK

Dün akşam saatlerinde hazırlanarak deprem bölgesine gönderilen konteynerler kısa süre içerisinde Adıyaman’a ulaştırılarak depremzedelerin barınma ihtiyacını karşılayacak.

Genel

ORDU BÜYÜKŞEHİRİN İYİLİK “ORDU”SU DEPREM BÖLGELERİNDE

Ordu’dan gönderilen 488 adet iş makinesi ve araç, 1.882 kişiden oluşan ekip depremzedeler için seferber olurken yine 131 adet insani yardım tırı ile de ihtiyaçlar gideriliyor.

Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve AFAD koordinasyonunda deprem bölgelerinde yaralar sarılmaya devam ediyor. Depremin ilk gününden itibaren destek amaçlı gönderilen

488 adet iş makinesi ve araç, 1.882 kişiden oluşan ekiple seferberlik sürdürülürken Ordulu vatandaşların iş birliği ile gönderilen 131 adet yardım tırı ve kamyonlar depremzedelere ulaştırılıyor.

488 ADET İŞ MAKİNASI, 1882 ADET PERSONELLE SEFERBERLİK SÜRÜYOR

Adıyaman, Kahramanmaraş, Hatay ve Malatya’da sürdürülen çalışmalarda ekskavatör beko loder, grayder, yükleyici, lobed, vinç, arazöz, vidanjör su tankeri, mobil lenaratör, çekici, kamyon ve mobil sağlık araçlarından oluşan toplamda 488 adet iş makinesi ve araç ile arama-kurtarma ekibi, sağlık ekibi, teknik ekip, güvenlik ekibi, yerel destek ekibi, özel sektör ve vasıflı ve meslek erbabı olarak gruplar halinde AFAD gönüllüleri olmak üzere toplamda 1.882 personel sahada aktif çalışıyor.

131 ADET YARDIM TIRI VE KAMYONU DEPREMZEDELERE ULAŞTIRILDI

Yine Ordu’da toplanan çadır, yatak, yastık, yorgan, uyu tulumu, tıbbi malzeme, mutfak seti, battaniye, ısıtıcı, kıyafet, gıda, su, bebek maması, bebek bezi, hijyen ürünleri, yakacak vb. malzemelerinden oluşan yardımlar toplamda 131 adet tır ve kamyon ile depremzedelere ulaş
resim yükle
resim yükle
resim yükle
resim yükle
resim yükle
resim yükle
resim yükle
resim yükle
resim yükle
resim yükle
resim yükle
resim yükle
resim yükle
resim yükle