featured
  1. Haberler
  2. ORDU’LU JUDOCULAR MADALYAYA GİDİYOR

ORDU’LU JUDOCULAR MADALYAYA GİDİYOR

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonu ile 18 Ocak 2023 tarihinde düzenlenen Ümitler Judo İl Birinciliğinde derece elde eden 29 sporcu Osmaniye’ye yola çıkıyor.

Judo Federasyonun 2023 yılının ilk yurtiçi faaliyeti olan Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası, 27-29 Ocak tarihleri arasında Osmaniye’de yapılacak.

Tosyalı Spor Salonu’nda üç gün sürecek müsabakaların heyecanı için şu ana kadar 68 ilden 928 Sporcu kayıt yaptırdı. Spor Toto Ümitler Türkiye Şampiyonası açılışı ise 28 Ocak Cumartesi günü gerçekleşecek.

Şampiyonada eleme karşılaşmaları üç gün boyunca sürecek müsabakalar 09:00’da başlayacak. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç yılın ilk Türkiye Şampiyonasına giden kafileye başarı dileklerini iletti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ORDU’LU JUDOCULAR MADALYAYA GİDİYOR
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Orduca.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!